ONLYOUNG, Multi Intensive Spray 10in1

1,000 L

In stock

Spraj trajtues për flokët Young 150ml i cili kryen 10 funksione:

 

  1. Riparon flokët.
  2. Parandalon elektrizimin e flokëve.
  3. E bën stilimin e flokëve më të lehtë.
  4. I jep flokëve shkëlqim.
  5. I mbron flokët nga nxehtësia e tharëses dhe piastrës.
  6. Parandalon krijimin e majave dyshe.
  7. I zbut flokët.
  8. I mbron flokët nga agjentët e jashtëm.
  9. Stilimi i flokëve qëndron më gjatë.
  10. Flokët nuk bëhen të rëndë.

 

Made in Italy.

SKU: 8018615007767 Categories: ,
Submit your review

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reviews

There are no reviews yet.

error: Mos kopjo se ngel ne klase!!!