fbpx

Moser, Hot’n Style Brush

5,000 L

In stock

Furcë profesionale elektronike për stilimin e flokëve.

Karakteristikat:

  • E përkryer për stilim në flokë të thatë, për ti dhënë flokëve volum, për ti bërë me onde dhe për të ringjallur stilin tuaj në çdo kohë të ditës.
  • Teknologji qeramike turmaline e cila realizon një drejtim të butë të flokëve dhe shpërndarje ideale të ngrohjes.
  • Ngrohje e shpejtë në temperaturën ideale për stilimin e flokëve.
  • Kabull profesional 2 m me rrotullim  360°
  • Fikje automatike mbas 30 Min
  • Përmasat: Ø 40 mm
  • Pesha: 200 g
SKU: 4015110014379 Categories: , , ,
Submit your review

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reviews

There are no reviews yet.

error: Mos kopjo se ngel ne klase!!!