fbpx

Moser, CeraStyle, Piaster

5,500 L

In stock

Piastër profesionale qeramike Moser CeraStyle.

Karaktersitikat:

  • Teknologji qeramike për një drejtim të butë e cila i jep flokëve shkëlqim dhe butësi.
  • Pllaka të rrumbullakosura të përshtatshme dhe për realizimin e ondeve.
  • Rregullimi  i temperaturës nga 150 ° C deri në 230 ° C me ekran LED.
  • Ngrohje super e shpejtë në vetëm 30 sekonda.
  • 2,8 m kabull.
SKU: 4015110011675 Categories: , , ,
Submit your review

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reviews

There are no reviews yet.

error: Mos kopjo se ngel ne klase!!!