fbpx

Marvis Whitening Mint 75ml

600 L

In stock

Marvis whitening mint 75ml është një pastë dhëmbësh freskuese dhe e butë në një shije mente që zbardh dhe mbron dhëmbët. Efekti zbardhues në dhëmbët tuaj do tju mundësojë një buzëqeshje të bukur dhe më të shndritshme. Kjo formulë origjinale Marvis zbardh dhe mbron dhëmbët,ndihmon në parandalimin e prishjes së dhëmbëve, gurit dhe pllakës. Ajo sjell një aromë të qëndrueshme dhe freski e cila zgjat. Importuar nga Firence, Itali, Marvis është një markë superiore dentare që ka qenë e dashur në Itali për breza.

Made in Italy

What it is:
A refreshing, creamy toothpaste in a mint flavor that whitens and protects teeth while freshening breath.

What it is formulated to do:
Featuring a sharp taste of cool mint for a pleasant and lasting freshness, this toothpaste carries out a whitening activity on your teeth for a beautiful, brighter smile. This original Marvis formula whitens and protects teeth, freshens breath, and helps prevent tooth decay, tartar, and plaque. It delivers a long-lasting, delightful flavor with a slight tingling sensation, and comes in a distinctive, display-worthy tube that makes the perfect bathroom accessory.

What else you need to know:
Imported from Florence, Italy, Marvis is a superior dental brand that has been loved in Italy for generations. Marvis is offered in a variety of delicious, innovative, and fashionable flavors—created by offsetting the aroma of mint to provide the freshness you need, with innovative notes to offer you a long-lasting, pleasurable taste sensation.

error: Mos kopjo se ngel ne klase!!!