fbpx

Marvis Mouthwash , Strong Mint 120ml

1,200 L

In stock

Marvis Mouthwash (shplarës për gojën) përmban një formulë të koncentruar të dizajnuar për të luftuar mikrobet dhe për të neutralizuar erën që shkaktojnë bakteriet pa hequr ose irrituar dhëmbët dhe mishrat e dhëmbëve.
PËRDORIMI I SUGJERUAR
Hidhni në një gotë 1 pjesë  Marvis Mouthwash dhe 4 pjesë ujë. Shpëlarje dy herë në ditë për 30 sekonda pas larjes së dhëmbëve me pastë.

Made in Italy

SKU: 8004395155781 Categories: , Tags: ,
Submit your review

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reviews

There are no reviews yet.

error: Mos kopjo se ngel ne klase!!!