fbpx

Marvis Classic Strong Mint 85ml

500 L

In stock

Një zgjedhje e padiskutueshme elegante dhe cilësore për shëndetin tuaj oral, pasta e dhëmbëve Marvis  Classic strong mint me shije aromatike origjinale mente e cila jep një ndjesi të këndshme të shijshme dhe të qëndrueshme. Përdorimi i përditshëm ndihmon në parandalimin e prishjes së dhëmbëve, lufton tartarin dhe krijimin e gurzave dhe mban frymën të freskët. Pastë dhëmbësh të forta të Marvis-it përmban një aromë jashtëzakonisht freskuese dhe të qëndrueshme të karameleve.

Made in Italy.

error: Mos kopjo se ngel ne klase!!!