fbpx

Marvis Aquatic Mint 85ml

500 L

In stock

Marvis Aquatic Mint është një pastë dhëmbësh e cila ndërthur freskinë e detit me shijen e freskët të mentes. Përdorimi i përditshëm ndihmon në parandalimin e prishjes së dhëmbëve, lufton tartarin dhe gurzat e dhëmbëve dhe mban frymën të freskët.

Made in Italy.

error: Mos kopjo se ngel ne klase!!!