Marvis Amarelli Ligorice 85ml

L500

In stock

Kjo pastë është rezultat i një bashkëpunimi midis Marvis dhe Amarelli, prodhuesit të liquorice italiane që nga viti 1731. Formula e re tani përmban Xylitol dhe Fluoride. Përdorimi i përditshëm ndihmon në parandalimin e prishjes së dhëmbëve, lufton tartarin dhe gurzat dhe mban frymën të freskët.

Made in Italy.


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/apyuohfm/public_html/wp-includes/functions.php on line 4755

Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/apyuohfm/public_html/wp-content/plugins/really-simple-ssl/class-mixed-content-fixer.php on line 110