fbpx

Luxina, Matt Wax Pomade

1,500 L

In stock

Pomadë stiluese për flokë Luxina Matt Wax Pomade 100ml. Ky produkt i mban flokët mat dhe shumë të forta.

 

Përdorimi:

Merrni sasinë e duhur të produktit dhe përhapeni në pëllëmbët e duarve derisa dylli të përhapet mbi sipërfaqen e tërë, pastaj aplikojeni në flokë  duke i dhënë formën e dëshiruar. Aplikoni në flokë të thatë me kujdes maksimal për ta mbajtur gjithmonë produktin të butë nga nxehtësia.

 

Made in Italy.

Submit your review

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reviews

There are no reviews yet.

error: Mos kopjo se ngel ne klase!!!