fbpx

Luxina, Brillantina Pomade

1,500 L

In stock

Brillantina më e famshme në Itali në vitet 1950 Luxina Brillantina Pomade 150ml është përsëri në dispozicion për realzimin e një pamje elegante dhe me shkëlqim.Dylli natyral i bletëve dhe aloe sigurojnë kujdes maksimal të flokëve. Ky produkt është i përshtatshëm për mbajtjen e flokut me shumë shkëlqim dhe të butë.

 

Përdorimi:

Aplikoni në flokë të lagur ose të thatë në mënyrë të barabartë. Flokët mund të rimodelohen disa herë gjatë ditës.

 

Made in Italy.

Submit your review

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reviews

There are no reviews yet.

error: Mos kopjo se ngel ne klase!!!