fbpx

Mr. Burberry Indigo 150 ml

12,500 L13,000 L

In stock

Burberry Indigo Eau de Toilette for men 150ml, ka një aromë të freskët dhe energjike për shkak të ndërthurjes së aromave të drithërave të qitrove të cilat të kujtonë ajrin e çrregullt përgjatë bregdetit britanik.

Lloji i parfumit: Qitro & Dru

Made in France

SKU: 5045551783618 Categories: , ,

Fragrance Family:
Earthy & Woody

Scent Type:
Citrus & Woods

Key Notes:
Lemon Oil, Green Violet Leaf, Dry Amber Accord

Submit your review

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reviews

There are no reviews yet.

error: Mos kopjo se ngel ne klase!!!