fbpx

GammaPiu, Rolly Rainbow, 2n1 Piaster & Mashe

16,500 L

In stock

Piastër dhe mashë 2in1 Rolly Rainbow në një produkt të vetëm.

Karakteristikat:

  • Rregullim i temperaturës elektronikisht nga 120 deri në 230°C.
  • 5 nivele shpejtësie rrotullimi
  • Rrotullim 360° në krahun orar/antiorar
  • Fiket automatikisht mbas 60 minutash
  • Butoni per zgjedhjen e piastrës ose mashës
SKU: 8021660009532 Categories: , , , ,
Submit your review

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reviews

There are no reviews yet.

error: Mos kopjo se ngel ne klase!!!