fbpx

GammaPiu, Rolly Curl, Mashe

14,000 L

In stock

Mashë profesionale Gammapiu Rolly Curl e cila realizon kacurrela perfekte në shumë pak sekonda.

Karakteristikat:

  • Trashësia e mashës 25mm
  • Rrotullim 360° i mashës në krahun orar/antiorar.
  • 4 nivele nxehtësie 150-180-200-230°C.
  • Butonat për rrotullisjen e mashës majtas dhe djathtas.
  • Butoni Reset e mban mashën në qëndër.
SKU: 8021660008511 Categories: , , ,
Submit your review

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reviews

There are no reviews yet.

error: Mos kopjo se ngel ne klase!!!