fbpx

GammaPiu, Relax Longlife, Tharese 2200 watt

18,000 L

In stock

Relax Long Life është risia më e fundit e sjellë nga Gamma Più në botën e tharëseve profesionale.
Është një tharëse ajri inteligjente, e teknologjisë së lartë, e lehtë dhe e efektshme. Jetëgjatësia e tharëses është shumë  më e gjatë se tharëset tradicionale. Motor  elektronik PHE mbart një garanci 3 vjeçare.
Karakteristikat:

  • Produkti i patentuar
  • 2200 W
  • Motor i ri PHE (Premium Efikasitet i Lartë)
  • Emetimet e ulëta elektromagnetike
  • Grilë argjendi
  • E lehtë
  • Silencioze
  • Super Fuqi
  • 3 vjet garanci motori i tharëses

Made in Italy.

SKU: 8021660010347 Categories: , , ,
Submit your review

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reviews

There are no reviews yet.

error: Mos kopjo se ngel ne klase!!!