fbpx

GammaPiu, Iron T & C Bubble, Mashe

6,000 L

Mashë profesionale ceramike GammaPiu bubble për realizim e kacurrelave perfekte.Ne kuti përfshihen dhe dorezat për gishtat që vendosen gjatë përdorimit të mashës.

Karakteristikat:

  • Produkti i patentuar
  • 200 ° C
  • Rainbow Antistatic Finish
  • Ideale për kacurrela
Clear
Submit your review

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reviews

There are no reviews yet.

error: Mos kopjo se ngel ne klase!!!