Denman D83

1,500 L

In stock

Krëhëri Denman D83 është super i butë dhe siguron stilime të kontrolluara dhe rehati maksimale. Ky produkt është i përshtatshëm për tharje të shpejtë të flokut për shkak të gjërësisë,për stilime me tharëse dhe për flokë të drejtë e të gjatë.

Gjatësia e furçës : 245 mm
Gjerësia e furçës: 80 mm

 

Mirëmbajtja e produktit:

Lajeni krëhërin me ujë të ngrohtë me sapun. Shpëlajeni dhe lejeni të thahet duke shmangur nxehtësinë e drejtpërdrejt dhe rrezet e diellit.

 

Made in The United Kingdom.

SKU: 738623000656 Categories: , , ,
Submit your review

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reviews

There are no reviews yet.

error: Mos kopjo se ngel ne klase!!!