Denman D5

1,800 L

In stock

Furca Denman D5 është furca më e rëndë e cila i jep volum flokëve dhe është e përshtatshme për realizimin e stilimeve më ekstreme. Denman D5 përbëhet nga 9 rreshta dhe është perfekte dhe për flokë kacurrela.Furca mund të përdoret dhe për stilimin e flokëve me tharse.

Gjatësia e furçës: 215 mm
Gjerësia e furçës: 43 mm

 

Mirëmbajtja e produktit:

Lajeni krëhërin me ujë të ngrohtë me sapun. Shpëlajeni dhe lejeni të thahet duke shmangur nxehtësinë e drejtpërdrejt dhe rrezet e diellit.

 

Made in The United Kingdom.

SKU: 738623000335 Categories: , , ,
Submit your review

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reviews

There are no reviews yet.

error: Mos kopjo se ngel ne klase!!!