Denman D3N Noir

1,200 L

In stock

Krëhëri më i shitur i linjës Denman D3 është realizuar së fundmi dhe me dizajn të bardhë me të zezë. Denman D3 Noir është i përsosur për flokë kacurrela dhe për realizimin e stilimeve të vështira. Krëhëri mund të përdoret dhe për stilimin e flokëve me tharse.

Gjatësia e furçës: 200 mm
Gjerësia e furçës: 35 mm

 

Mirëmbajtja e produktit:

Lajeni krëhërin me ujë të ngrohtë me sapun. Shpëlajeni dhe lejeni të thahet duke shmangur nxehtësinë e drejtpërdrejt dhe rrezet e diellit.

 

Made in The United Kingdom.

SKU: 738623000939 Categories: , , ,
Submit your review

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reviews

There are no reviews yet.

error: Mos kopjo se ngel ne klase!!!