Denman D24

500 L

In stock

Krëhëri Denman D84 ka dhëmbë të butë dhe të rrumbullakët të cilët nuk dëmtojnë skalpin dhe flokët dhe shpërndajnë në mënyrë të barabartë produktin përmes flokëve. Ky produkt është i përshtatshëm për realzimin e stilimeve me shumë volum.

 

Mirëmbajtja e produktit:

Lajeni krëhërin me ujë të ngrohtë me sapun. Shpëlajeni dhe lejeni të thahet duke shmangur nxehtësinë e drejtpërdrejt dhe rrezet e diellit.

 

Made in The United Kingdom.

SKU: 738623006658 Categories: , , ,
Submit your review

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reviews

There are no reviews yet.

error: Mos kopjo se ngel ne klase!!!