Denman D200 Pewter Vent

900 L

In stock

Krëhëri Denman D200 është ideal për tharje të shpejtë dhe të butë të flokut. Ky produkt i jep flokëve super volum dhe mund të përdoret për realizimin e stilimeve me tharëse.

Gjatësia e krëhërit: 210 mm
Gjerësia e krëhërit: 35 mm

 

Mirëmbajtja e produktit:

Lajeni krëhërin me ujë të ngrohtë me sapun. Shpëlajeni dhe lejeni të thahet duke shmangur nxehtësinë e drejtpërdrejt dhe rrezet e diellit.

 

Made in The United Kingdom.

SKU: 738623007006 Categories: , , ,
Submit your review

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reviews

There are no reviews yet.

error: Mos kopjo se ngel ne klase!!!