Denman D100T Tunnel Vent

1,000 L

In stock

Krëhëri Denman D100T është ideal për tharje të shpejtë dhe të butë të flokut. Ky produkt i jep flokëve super volum dhe mund të përdoret për realizimin e stilimeve me tharëse.

Gjatësia e krëhërit: 215 mm
Gjerësia e krëhërit: 40 mm

 

Mirëmbajtja e produktit:

Lajeni krëhërin me ujë të ngrohtë me sapun. Shpëlajeni dhe lejeni të thahet duke shmangur nxehtësinë e drejtpërdrejt dhe rrezet e diellit.

 

Made in The United Kingdom.

 

 

SKU: 738623000120 Categories: , , ,
Submit your review

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reviews

There are no reviews yet.

error: Mos kopjo se ngel ne klase!!!