Cottage, Toffee Apple, Bath Salts 300gr

700 L

In stock

Cottage kripë për vaskë me aromë molle për të shijuar një moment relaksi absolut. Këto kripëra të vërteta deti shpërndahen shpejt në ujë, duke lëshuar aromat e tyre të shijshme për t’ju dhënë një moment të pastër relaksimi dhe qetësie. Kështu që ju mund të shplodheni si fizikisht ashtu edhe mendërisht.

 

Made in France.

SKU: 3141380870955 Categories: ,
Submit your review

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reviews

There are no reviews yet.

error: Mos kopjo se ngel ne klase!!!