fbpx

Astra Velvet Duo

600 L

Velvet duo janë tone për sytë të cilat janë krijuar nga kombinimi i dy nuancave në një produkt të vetëm. Ky produkt vjen në 10 kombinime të ndryshme nga ngjyrat naturale deri tek ato të fortat. Tonet janë me cilësi të lartë, homogjene dhe të qëndrueshme.

Made in Italy

Clear
SKU: N/A Categories: , ,

Additional information

Zgjidh ngjyren

01, 02, 03, 04, 05, 06, 07, 08, 09, 10

Submit your review

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reviews

There are no reviews yet.

error: Mos kopjo se ngel ne klase!!!