Astra, Ultimate, Liquid Lipstick

800 L

Ultimate Liquid Lipstick është një buzëkuq 2 në 1 në të cilën në njërën anë është buzkuqi i lengshëm i cili qëndron gjatë në buzë dhe në anën tjetër është shkëlqyesi qe vendoset pasi është tharë buzkuqi. Ky produkt ka pigmente të vecanta që realizojnë ngjyra të bukura që qëndrojnë dhe i japin buzëve volum dhe i mbajnë të hidratuara gjatë gjithë ditës.

Made in Italy.

10-Fleur de Peau10-Fleur de Peau11-Aleatoire11-Aleatoire12-Desir12-Desir13-Angelique13-Angelique14-Parfait14-Parfait15-Rouge15-Rouge16-Incountournable16-Incountournable18-Soleil de Nuit18-Soleil de Nuit19-Peonie19-Peonie
Clear
SKU: N/A Categories: , ,
Submit your review

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reviews

There are no reviews yet.

error: Mos kopjo se ngel ne klase!!!