fbpx

Astra Subliminal Mascara

750 L

In stock

Subliminal mascara mund ta çojë konceptin e volumit të qerpikëve në ekstrem. Ky rimel është kombinimi i përsosur mes formulës dhe aplikuesit të cilat sigurojnë një efekt të teknologjisë së lartë dhe rezultate përtej perceptimit. Testuar okulologjikisht.

Made in Italy.

SKU: 8057018248445 Categories: , , Tags: , ,
Submit your review

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reviews

There are no reviews yet.

error: Mos kopjo se ngel ne klase!!!