fbpx

Astra Gorgeous Curls

900 L

In stock

Rimeli ka një ngjyrë të zezë të fortë dhe i kthen në maksimum qerpikët duke krijuar një pamje sa më tërheqëse. Paketimi i rimelit ka një dizajn ekskluziv dhe elegant. Testuar në mënyrë ophtalmologjike.

Made in Italy.

SKU: 8057018242436 Categories: , , Tags: , ,
Submit your review

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reviews

There are no reviews yet.

error: Mos kopjo se ngel ne klase!!!