Astra Eyelid Brush

550 L

In stock

Kjo furçë për sytë është e përkryer për aplikimin dhe përzierjen e toneve për sytë. Fijet e saj të buta lejojnë sasinë e duhur të produktit, pa asnjë mbetje dhe ofrojnë një ndjesi të këndshme në lëkurë. Është shumë e lehtë për t’u përdorur në sajë të dorezës prej druri.

Made in Korea

SKU: 8051070224171 Categories: , , ,
Submit your review

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reviews

There are no reviews yet.

error: Mos kopjo se ngel ne klase!!!