Astra Eye Brush

550 L

In stock

Furça bazë e syve është projektuar posaçërisht për aplikimin e eyeshadows (toneve për sytë). Fijet e furcës ofrojnë një ndjesi të këndshme në lëkurën tuaj dhe lejojnë një aplikim të thjeshtë dhe efektiv të të eyeshadows.

Made in Korea

SKU: 8051070224188 Categories: , , ,
Submit your review

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reviews

There are no reviews yet.

error: Mos kopjo se ngel ne klase!!!