Astra 12H Pen Eyeliner

600 L

In stock

Penel laps për një aplikim të lehtë dhe të saktë. Waterproof, zgjat deri në 12 orë. Ideale për të gjitha llojet e makeup-ve. Testuar në mënyrë ophtalmologjike.

Made in Italy.

SKU: 8051070227103 Categories: , ,
Submit your review

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reviews

There are no reviews yet.

error: Mos kopjo se ngel ne klase!!!