Arnaud, Sebo 1, Purifying Cleansing Gel 150ml

2,000 L

In stock

Arnaud Sebo 1 është gel pastrues për fytyrën i cili pastron deri në thellësi dhe fytyra juaj do të ndihet e pastër dhe plot jetë. Larësi ndihmon dhe në rregullimin e yndyrës që prodhon lëkura duke e kthyer atë në gjëndje normale. Ky produkt është ideal për problemet që kanë të rinjtë me lëkurën sic janë yndyra dhe aknet.

 

Përdorimi:

Aplikojeni larësin cdo ditë ne fytyrë dhe në qafë nëse është e nevojshme. Masazhojeni lehtësisht me lëvizje rrethore dhe më pas shpëlajeni fytyrën.

 

Made in France.

Submit your review

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reviews

There are no reviews yet.

error: Mos kopjo se ngel ne klase!!!