Arnaud, Sebo 2, Purifying Lotion, 250ml

2,200 L

In stock

Arnaud Sebo 2 është locion pastrues për fytyrën i cili heq cdo papastërti në lëkurë, parandalon krijimin e yndyrës duke e kthyer lëkurën në gjëndjen normale. Fytyra pas aplikimit të produktit do të duket e rigjeneruar dhe plot jetë. Ky produkt është ideal për problemet që kanë të rinjtë me lëkurën sic janë yndyra dhe aknet.

 

Përdorimi:

Aplikojeni locionin në mëngjes dhe darkë duke përdorur tamponë pambuku për pastrimin e fytyrës. Shmangni zonën e syve.

 

Made in France.

Submit your review

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reviews

There are no reviews yet.

error: Mos kopjo se ngel ne klase!!!