Arnaud, Perle & Caviar, Prestige Treatment, 10x1ml

3,500 L

In stock

Arnaud Prestige Treatment janë ampula me perlë dhe kaviar për eleminimin e rrudhave dhe për një efekt lifting në fytyrë. Ampulat depërtojnë deri në qelizat e lëkurës duke stimuluar aktivitetin normal të tyre. Efekti në lëkurë shikohet mbas javës së parë të përdorimit.

 

Përdorimi:

Përpara përdorimit shkundini ampulat dhe me pas hidhini në pëllëmbën e dorës. Me majat e gishtave aplikoni ampulën në fytyrë e cila duhet të jetë e pastruar. Këshillohet të aplikohen 2-3 ampula cdo javë për një trajtim 3 javor.

 

Made in France.

 

Submit your review

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reviews

There are no reviews yet.

error: Mos kopjo se ngel ne klase!!!