Arnaud, Perle & Caviar, Nourishing Treatment Oil, 15ml

2,500 L3,000 L (-17%)

In stock

Institut Arnaud Paris Nourishing Treatment Oil është vaj trajtues për fytyrën me perlë dhe kaviar i cili ushqen lëkurën në thellësi. Ky produkt është krijuar për lëkurat më të thata dhe mund të përdoret vecmas  ose mund të hidhet tek kremi i fytyrës për një efekt ushqyes sa më të mirë.

 

Përdorimi:

Hidhni 1-3 pika nga produkti në kremin e ditës ose të natës të së njëjtës linjë ose mund ta përdorni vecmas në darkë. Mbylleni mirë produktin pas përdorimit.

 

Made in France.

Don't Miss Out! This promotion will expires in
Sold Items
0/3 sold
Submit your review

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reviews

There are no reviews yet.

error: Mos kopjo se ngel ne klase!!!