fbpx
 • Gammapiu Italia, Zero Assoluto

  Zero Assoluto e brandit italian Gammapiu është një makinë ekstra zero profesionale e cila përdor teknologjinë e fundit të baterive me ion-lithium.

   

  Karakteristikat e produktit:

   

  • Rruajtje perfekte në nivelin ekstra zero.
  • Koka e makinës përbëhet nga peta ari ultra të holla dhe hipo-alergjike.
  • Nuk irriton lëkurën.
  • Bateri litium-jon e cila ofron deri në 120 minuta kohë pune.
  • Rimbushet në vetëm 30 minuta.
  • Funksionon pa kabull.
  • I lehtë (vetëm 130 g) & ergonomik.
  • Në kuti përfshihen dhe 1 rrjete zëvendësuese bashkë me brisqet.
  10,500 L
 • Gammapiu Italia, Hitter Absolute

  Hitter Absolute e brandit italian Gammapiu është një makinë zero profesionale me motor rrotullues i cili përdor teknologjinë e fundit të baterive me Ion-lithium.

   

  Karakteristikat e produktit:

   

  • Në kutinë e produktit gjenden 3 kasa me ngjyra të ndryshme (gri, gold dhe rose gold) të cilat mund të ndërrohen lehtësisht sipas dëshirës.
  • Makina përdoret me kabull ose pa kabull.
  • Mund të hiqet pjesa e sipërme e skeletit në mënyrë që të ekspozohet tehu për funksionimin e ftohësit, për vijë më të mirë të shikimit, për pastrim më të lehtë dhe saktësi të shtuar.
  • Tehu prerës i makinës është i përbërë me diamant të zi karboni.
  • Duhen 120 min për një rimbushje të plotë të makinës.
  • Bateria Lithium – Ion zgjat deri në 240 min (4 orë) pune pa kabull.
  • Përmban 3 krëhëra (1.5 -4.5 – 6mm).
  • Në kutinë e produktit gjendet dhe një komplet pastrimi (vaj makine, furcë pastrimi etj) dhe mirëmbajtje me mini kacavidë për rregullim.
  10,500 L
 • Wahl, Nasal Trimmer, Nose & Ear

  Makinë profesionale Wahl për heqjen e qimeve të hundës dhe veshëve me precizion të lartë. Ky produkt është i shpejtë, i lehtë dhe i sigurt në përdorim. Makina punon me bateri konvencionale e cila është e përfshirë në paketim.

  1,000 L
 • Wahl,Micro Groomsman,Nose & Ear Hair Trimmer

  Makinë profesionale Wahl për heqjen e qimeve të hundës dhe veshëve me precizion të lartë. Ky produkt është i shpejtë, i lehtë dhe i sigurt në përdorim. Koka prerëse e makinës mund të hiqet për një pastrim sa më të mirë dhe më të lehtë të kokës. Makina punon me bateri konvencionale e cila është e përfshirë në paketim.

  1,500 L
 • Moser, Mobile Shaver

  Moser Mobile Shaver është makinë profesionale rroje për zero të fortë me karikim. Bateria zgjat për më shumë se 45 minuta kohë pune dhe ka tregues led për të treguar nivelin e mbetur të karikimit. Në paketim përfshihet dhe një kokë rezerve.Ky produkt është ideal edhe për udhëtime për shkak të përmasave të vogla të makinës.Sistemi i Moser Mobile Shaver përshtatet në mënyrë të përkryer me konturet e fytyrës, mjekrës dhe qafës për të arritur një rezultat optimal të rruajtjes.Makina punon vetëm në flokë jo më shumë se 0.4mm të gjata.

   

  Përdorimi:

  Përdoreni makinën me presion të lehtë (jo duke ushtruar forcë) në sipërfaqen e lëkurës në drejtim të kundërt të qimes së mjekrës. Duke vepruar në këtë mënyrë, shtrini lëkurën me dorë të lirë. Shmangni presion të fortë në fletët e makinë për të parandaluar dëmtimin e pllakës. Pajisja mund të pastrohet vetëm me anë të furcës qe ndodhet ne kuti.

  2,900 L
 • Wahl, Mobile Shaver Cordless

  Wahl Mobile Shaver është makinë profesionale rroje për zero të fortë me karikim. Bateria zgjat për më shumë se 45 minuta kohë pune dhe ka tregues led për të treguar nivelin e mbetur të karikimit. Në paketim përfshihet dhe një kokë rezerve.Ky produkt është ideal edhe për udhëtime për shkak të përmasave të vogla të makinës.Sistemi i Wahl Mobile Shaver përshtatet në mënyrë të përkryer me konturet e fytyrës, mjekrës dhe qafës për të arritur një rezultat optimal të rruajtjes.Makina punon vetëm në flokë jo më shumë se 0.4mm të gjata.

   

  Përdorimi:

  Përdoreni makinën me presion të lehtë (jo duke ushtruar forcë) në sipërfaqen e lëkurës në drejtim të kundërt të qimes së mjekrës. Duke vepruar në këtë mënyrë, shtrini lëkurën me dorë të lirë. Shmangni presion të fortë në fletët e makinë për të parandaluar dëmtimin e pllakës. Pajisja mund të pastrohet vetëm me anë të furcës qe ndodhet ne kuti.

  2,900 L
 • Moser T-Cut

  Makinë profesionale Moser ideale per viza dhe zonat e ngushta përreth veshëve, qafës dhe mjekrës. Koha e karikimit të baterisë është 120 minuta. Bateria zgjat për më shumë se 60 minuta kohë pune. Kjo makinë është shumë e lehtë (135 gr) dhe silencioze. Motor me performancë të lartë dhe shpejtësi të lartë (6400 rpm) për prerje të shpejtë dhe të pastër ideale për të gjitha llojet e flokëve. Tregues Led për karikimin e baterisë.

  Made in Germany.

   

  Për cmimet e makinave na vizitoni në dyqan ose telefononi në numrin 0692098898.

  14,000 L

  Moser T-Cut

  14,000 L
 • Wahl Detailer Corded, T-wide, 5 Star Series

  Wahl Detailer është një makinë për zero me 5 yje me kabull (2.4m). Koka e makinës është celik i një cilësie të lartë i cili ofron precizion dhe performance më të lartë në prerje. Makina është e dizenjuar me një peshë të lehtë (190 gr) dhe një dizajn modern i cili ofron kontroll dhe balancë më të mirë të makinës gjatë përdorimit. Detailer është i pajisur me një motor rrotullues 5000 rpm për më shumë rezistencë të makinës.

  Made in USA.

   

  Për cmimet e makinave na vizitoni në dyqan ose telefononi në numrin 0692098898.

  13,500 L
 • Wahl Finale

  Finale me 5 yje është makina më zero e brandit Wahl. Kjo makinë është e pajisur me bateri Li-on për më shumë efikasitet dhe qëndrueshmëri. Koha e ngarkimit të baterisë është 120 min dhe bateria zgjat për më tepër se 80 min kohë pune. Motori i makinës 7000 – 10000 rpm. Makina perdoret me ose pa kabull.

  Made in USA.

   

  Për cmimet e makinave na vizitoni në dyqan ose telefononi në numrin 0692098898.

  13,000 L

  Wahl Finale

  13,000 L
 • Wahl ProLithium Beret

  Wahl Beret është makinë profesionale për zero. Nevojitet vetëm 1 orë për karikimin e plotë të baterisë e cila zgjat për më tepër se 75 minuta kohë pune. Kjo makinë ka precizion të lartë për shak të kokës së makinës së kromuar. Beret ka një dizajn super të hollë, peshë e lehtë (115 gr) dhe silencioze. Gjatësia e prerjes 0.4mm ndërsa gjërësia e prerjes 28mm. Motori i makinës është 6000 rpm.

  Made in USA.

   

  Për cmimet e makinave na vizitoni në dyqan ose telefononi në numrin 0692098898.

   

  13,000 L

By price

By Brands

error: Mos kopjo se ngel ne klase!!!