MAKINE QETHJE

 • Wahl Magic Clip, Cord/Cordless

  Wahl Magic Clip Cordless është një makinë profesionale e cila është shumë precize në prerje. Pesha më e lehtë dhe dizajni pa tela e bën më të lehtë në përdorim. Makina është e pajisur me bateri lithium e cila është më efikase dhe më e qëndrueshme. Koha e ngarkimit të baterisë është 120 minuta dhe zgjat për 90 minuta kohë pune. Motori i makinës 5500 rpm. Makina përdoret me ose pa kabull.

  Made in USA.

   

  Për cmimet e makinave na vizitoni në dyqan ose telefononi në numrin 0692098898.

 • Moser Neo

  Makinë qethje profesionale e cila ofron 5 nivele gjatësie prerje nga 0.7 – 3 mm. Përdoret me kabull ose pa kabull. Karikohet shumë shpejt. Bateria zgjat më shumë se 90 minuta kohë pune. Koka e makinës hiqet lehtësisht duke lejuar pastrimin dhe ndërrimin e shpejtë të saj. E lehtë dhe me një formë të përshtatshme për mbajtjen e makinës gjatë përdorimit. Tregues led për karikimin e baterisë.

  Made in Germany.

   

   

  Për cmimet e makinave na vizitoni në dyqan ose telefononi në numrin 0692098898.

 • Moser ChromStyle Pro

  Makinë qethje profesionale e cila ofron 5 nivele gjatësie prerje nga 0.7 – 3 mm. Prerje e fuqishme në sajë të teknologjisë precize që është përdorur në krijimin e kësaj makine.Përdoret me kabull ose pa kabull. Koha e karikimit 60 minuta. Bateria zgjat më shumë se 90 minuta kohë pune. Përmban sistem informacioni akustik i cili përmban sinjale të ndryshme për fillimin e ngarkimit të baterisë dhe ngarkimin e plotë të baterisë. Koka e makinës hiqet lehtësisht duke lejuar pastrimin dhe ndërrimin e shpejtë të saj. Tregues led për karikimin e baterisë.

  Made in Germany.

   

  Për cmimet e makinave na vizitoni në dyqan ose telefononi në numrin 0692098898.

 • Wahl Legend

  Makinë qethëse profesionale Legend me 5 yje e përshtatshme dhe për fade. Teknologjia e prerjes së kromuar “Crunch” ndihmon për një prerje më të lehtë të flokut. Koka e makinës poshtë ka dhëmbë më të gjatë dhe lart koka e makinës ka një kënd unik të prerjes. Makina anash është e pajisur me një levë për kontrollin e gjatësisë së prerjes. Gjatësia e prerjes varion nga 0.5-2.9mm ndersa gjërsia e prerjes është 40mm. Motor profesional V9000 për qëndrueshmëri fuqi dhe jetëgjatësin e makinës. Makina punon me kabull dhe gjatësia e kabullit është 4m.

  Made in USA

   

   

  Për cmimet e makinave na vizitoni në dyqan ose telefononi në numrin 0692098898.

   

 • Wahl Magic Clip, Corded

  Makinë profesionale qethje Magic Clip 5 yje me kabull 2.4m. Ideal për qethje me krëhër dhe fade. Motori i makinës qethëse është V5000 (6000 rpm 1/min) i cili ofron qëndrueshmëri dhe jetëgjatësi për makinën. Gjatësia e prerjes varion nga 1-3.5mm dhe gjërësia e prerjes është 40mm. Gjatësia e prerjes ndryshohet me anë të levës konike që ndodhet anash makinës.

  Made in USA.

   

  Për cmimet e makinave na vizitoni në dyqan ose telefononi në numrin 0692098898.

 • Wahl Detailer

  Wahl Detailer është një makinë për zero me 5 yje me kabull (2.4m). Koka e makinës është celik i një cilësie të lartë i cili ofron precizion dhe performance më të lartë në prerje. Makina është e dizenjuar me një peshë të lehtë (190 gr) dhe një dizajn modern i cili ofron kontroll dhe balancë më të mirë të makinës gjatë përdorimit. Detailer është i pajisur me një motor rrotullues 5000 rpm për më shumë rezistencë të makinës.

  Made in USA.

   

  Për cmimet e makinave na vizitoni në dyqan ose telefononi në numrin 0692098898.

 • Wahl Finale

  Finale me 5 yje është makina më zero e brandit Wahl. Kjo makinë është e pajisur me bateri Li-on për më shumë efikasitet dhe qëndrueshmëri. Koha e ngarkimit të baterisë është 120 min dhe bateria zgjat për më tepër se 80 min kohë pune. Motori i makinës 7000 – 10000 rpm. Makina perdoret me ose pa kabull.

  Made in USA.

   

  Për cmimet e makinave na vizitoni në dyqan ose telefononi në numrin 0692098898.

 • Wahl Magic Clip, Cord/Cordless, Limited Edition

  Wahl Magic Clip Cordless është një makinë profesionale e cila është shumë precize në prerje. Pesha më e lehtë dhe dizajni pa tela e bën më të lehtë në përdorim. Makina është e pajisur me bateri lithium e cila është më efikase dhe më e qëndrueshme. Koha e ngarkimit të baterisë është 120 minuta dhe zgjat për 90 minuta kohë pune. Motori i makinës 5500 rpm. Makina përdoret me ose pa kabull.

  Made in USA.

   

   

  Për cmimet e makinave na vizitoni në dyqan ose telefononi në numrin 0692098898.

 • Wahl Balding

  Balding makinë profesionale për zero në maksimum. Kjo makinë është me kabull dhe motor V5000 për më shumë qëndrueshmëri dhe jetëgjatsi. Gjatësia e prerjes 0.4mm dhe gjërësia e prerjes 40mm.

  Made in USA.

   

  Për cmimet e makinave na vizitoni në dyqan ose telefononi në numrin 0692098898.

 • Wahl ProLithium Beret

  Wahl Beret është makinë profesionale për zero. Nevojitet vetëm 1 orë për karikimin e plotë të baterisë e cila zgjat për më tepër se 75 minuta kohë pune. Kjo makinë ka precizion të lartë për shak të kokës së makinës së kromuar. Beret ka një dizajn super të hollë, peshë e lehtë (115 gr) dhe silencioze. Gjatësia e prerjes 0.4mm ndërsa gjërësia e prerjes 28mm. Motori i makinës është 6000 rpm.

  Made in USA.

   

  Për cmimet e makinave na vizitoni në dyqan ose telefononi në numrin 0692098898.

   

 • Wahl Senior

  Senior, makinë qethëse profesionale me kasë metalike siguron më tepër forcë dhe stabilitet. Bateri me efikasitet dhe qëndrueshmëri Lithium-Ion. Koka e makinë ka precision të lartë prerje.

  Koha e ngarkimit të baterisë: 120 min

  Koha e përdorimit të baterisë: 70 min

  Përdoret me kabull ose pa kabull

  Gjatësia e prerjes: 0.8 – 2.5 mm

  Gjerësia e prerjes: 46 mm

  Sistemi i informacionit: LED

  Koha e funksionimit të rrjetit: Operimi i vazhdueshëm

  Tensioni i rrymës: 100-240 V

  Funksionimi: Motor DC, 6.500 rpm

  Pesha: 365 g

  Made in USA

  Kutia përmban:

  • 3 krëhera plastik (4 1/2 mm, 3mm dhe 1 1/2 mm)
  • makinën
  • vajin
  • kapakun e kuq mbrojtës për kokën e makinës
  • furcën e pastrimit
  • krëhërin për qethje.

   

   

  Për cmimet e makinave na vizitoni në dyqan ose telefononi në numrin 0692098898.

 • Wahl Cordless Super Taper, ProLithium Series

  Wahl Cordless Taper është një makinë qethëse profesionale me karikim për të cilën është përdorur teknologjia me lithium duke zgjatur 2 herë më shumë jetëgjatësinë e baterisë.Pesha më e lehtë e makinës dhe dizajni pa telë ndihmon në përdorim për të realizuar një prerje më të mirë.

  -120 minuta për një karikim të plotë

  -90 minuta perdorim

  -Përdoret me kabull ose pa kabull

  -Me anë të levës mund të lëvizet koka e makinës nga 0.7mm-3mm

  -Made in USA.

   

   

  Për cmimet e makinave na vizitoni në dyqan ose telefononi në numrin 0692098898.

   

   

   

error: Mos kopjo se ngel ne klase!!!