Floke

 • WAHL FADE BRUSH

  Wahl Fade Brush përcakton qartë punën tuaj gjatë realizimit të fade.

   

  Fijet e buta të furcës profesionale per fade ndihmojnë për të hequr butësisht mbetjet e flokëve dhe për të prerë flokët pa u ngjitur në lëkurën e kokës, duke ndihmuar në identifikimin e çdo papërsosmërie.

   

  Kjo furcë fade është veçanërisht e përshtatshme për t’u përdorur në flokë të imët dhe te ndjehshëm.

   

  Furca përmban një dorezë klasike të formës së lotit për përdorim të rehatshëm dhe kontroll maksimal.

  1,200 L
 • WAHL PREMIUM CUTTING GUIDES

  E qëndrueshme dhe e ngurtë, kjo treshe e Wahl Premium Attachment Combs përdor materiale të gradës inxhinierike për të siguruar deri në 70% më shumë forcë se krehërat standartë.

   

  Dizenjuar me teknologji të saktë fit, këto krëhëra profesionalë promovojnë një mbajtje më të fortë të tehut, duke parandaluar shkëputjen gjatë përdorimit.

   

  Seti i krëhërave përmban dhëmbë të rrumbullakosur, të cilët rrëshqasin me lehtësi nëpër flokë për një prerje profesionale.

   

  Seti Wahl Premium Attachment përmban krëhëra në madhësitë e mëposhtme:

  • 1.5mm (1/2),
  • 3mm (1)
  • 4.5mm (1 1/2).

   

  Made in USA

  1,200 L
 • Reuzel, Matte Styling Paste, 100ml

  Reuzel pastë stilues për flokët mat, e cila është e përshtatshme për cdo lloj gjatësie floku. Ky produkt është i tretshëm në ujë dhe kjo mundëson që pasta të hiqet tërësisht vetëm me një larje të flokëve.

   

  Karakteristikat e produktit:

  • Fortësi mesatare.
  • Mat ( pa shkëlqim).
  • I jep butësi flokëve.
  • I jep volum.
  • I përshtatshëm për cdo lloj gjatësie floku.

   

  Made in USA.

  1,700 L
 • Reuzel, Grooming Cream, 100ml

  Reuzel Grooming Cream stilues për flokët, që bën çudira për të gjitha llojet e flokëve, por është akoma më i mirë për flokët e imët që kanë nevojë për një goditje shtesë lagështie dhe përkufizimi.

   

  Karakteristikat e produktit:

  • I mban flokët të buta.
  • Me shumë pak shkëlqim.
  • I lehtë.
  • I përshtatshëm për flokë të hollë.
  • Aromë e vecantë rumi.

   

  Made in USA.

  1,700 L
 • Reuzel, Matte Texture Powder, 15g

  Reuzel pudër stiluese për flokët mat.

   

  Karakteristikat e produktit:

  • I jep volum flokëve.
  • Pa shkëlqim.
  • Ndihmon në stilimin e flokëve.
  • I lehtë.
  • Jo ngjitës.

   

  Made in USA.

  2,000 L
 • Uppercut Deluxe, Mug, Comb & Tin Kit

  Seti Uppercut Deluxe Tin Kit përmban:

  • Uppercut Easy Hold 90g – i mban flokët të buta dhe në mënyrë natyrale pa shkëlqim. I përshtatshëm për çdo lloj apo gjatësi floku, baza kremoze rrëshqet në flokë dhe vendoset në një stil natyral pa peshë dhe pa lodhje në hapjen e produktit. Projektuar posaçërisht për të dhënë kontroll të strukturës, volumit,me një përfundim natyral dhe pa shenja të dukshme të produktit.
  • Gote Uppercut Deluxe.
  • Krëhër për stilimin e flokëve.

   

  Made in Australia.

  3,000 L
 • Uppercut Deluxe, Field Kit

  Seti Uppercut Deluxe Field Kit përmban:

  1. Shampo për flokët 50ml.
  2. Shampo trupi 50ml.
  3. Krëhër stilues për flokët.
  4. Matte pomade – është formuluar për të dhënë një mbajtje mesatare të flokëve me një përfundim natyral mat. Ky produkt performon jashtëzakonisht mirë për cdo gjatësi dhe lloj floku. Matte Pomade është krijuar për të krijuar një gamë të gjerë stilesh, si klasike, ashtu edhe moderne. Ky produkt është gjithashtu i tretshëm në ujë, kështu që mund të lahet me lehtësi.

   

  Made in Australia.

  3,500 L
 • Uppercut Deluxe, Grooming Kit

  Seti Uppercut Deluxe Grooming Kit përmban:

  1. Shampo për flokët 240ml, për përdorimin të përditshëm.
  2. Shampo trupi 240ml.
  3. Krëhër për stilimin e flokëve.
  4. Matte Pomade 100g – është formuluar për të dhënë një mbajtje mesatare të flokëve me një përfundim natyral mat. Ky produkt performon jashtëzakonisht mirë për cdo gjatësi dhe lloj floku. Matte Pomade është krijuar për të krijuar një gamë të gjerë stilesh, si klasike, ashtu edhe moderne. Ky produkt është gjithashtu i tretshëm në ujë, kështu që mund të lahet me lehtësi.

   

  Made in Australia.

  5,000 L
 • Uppercut Deluxe, Socks & Deluxe Pomade

  Seti përmban:

  1. Uppercut Deluxe pomadë është krijuar për ti mbajtur flokët në mënyrë të përsosur, duke i dhënë flokëve përkufizimin dhe shkëlqimin që kanë nevojë stilet klasike që të duken mirë. Për shkak të formulës me bazë uji produkti lahet lehtësisht dhe nuk le mbetje në flokë.Karakteristikat e produktit:
   • Shume i fortë, pa efekt ngrirës në flokë.
   • Me shkëlqim.
   • I përshtatshëm për stilime klasike.
   • I përshtatshëm për të gjitha llojet e flokëve me gjatësi mesatare.
   • Me bazë uji.

   Mënyra e përdorimit:

   Aplikojeni pomadën në flokë të thatë që janë larë më parë me Shampon dhe Conditioner të linjës Deluxe. Filloni duke aplikuar një sasi të vogël të produktit në pëllëmbët e duarve dhe sigurohuni që të përhapet në mënyrë të barabartë në të dyja duart. Aplikoni një sasi të vogël në zonën para të flokëve duke përdorur majat e gishtave, pastaj punoni nga pjesa e pasme e kokës përpara, duke u siguruar që të përhapet produkti në mënyrë të barabartë në të gjithë flokët tuaj.

  2. Një palë corape të linjës Uppercut Deluxe.

   

  Made in Australia.

  2,500 L
 • Uppercut Deluxe, Styling Powder, 20g

  Uppercut Deluxe Styling Powder i jep volum flokëve dhe ndihmon në realizimin e stilimeve sa më natyralë në flokët tuaj. Ky produkt i riparueshëm është jashtëzakonisht i gjithanshëm, nga shtimi i vëllimit në flokët e hollë deri tek krijimi i strukturës tek stilet e relaksuara, është pothuajse shumë e lehtë.

   

  Karakteristikat e produktit:

  • Fleksibël – aplikoni më shumë pluhur, për më shumë mbajtje.
  • Shkëlqim natyral.
  • Udhëzues stili.
  • I përshtatshëm për çdo lloj flokësh, të përdorur më së miri në flokë të mesëm dhe të shkurtër.

   

  Mënyra e përdorimit:

  Shkundeni mirë produktin dhe më pas aplikojeni në flokë tërësisht të thatë për një rezultat më të mirë.

   

   

  1,700 L
 • Uppercut Deluxe, Monster Hold, 70g

  Uppercut Deluxe Monster Hold është një pomade tradicionale me bazë dylli, që mbetet e riparueshme gjatë gjithë ditës. Ky është një dylli ekstremisht i fuqishëm, rezistent ndaj djersës që u krijua posaçërisht për stilet tradicionale ose më të guximshme që kërkojnë mbajtje pak më shumë.

   

  Karakteristikat e produktit:

  • I rëndë dhe i fortë.
  • Shkëlqim mesatar.
  • Udhëzues stili.
  • I përkryer për të gjitha stilet e flokëve.
  • Për cdo lloj floku që ka nevojë për kontroll.
  • Me bazë dylli.

  Made in Australia.

   

  Mënyra e përdorimit:

  Aplikojeni në flokë të thatë që janë larë më parë me shampon e linjës Uppercut Deluxe. Filloni duke punuar një sasi të vogël produkti në pëllëmbët e duarve dhe sigurohuni që të përhapet në mënyrë të barabartë në të dy duart. Fillimisht aplikoni një sasi të vogël në zonën përpara tek balluket duke përdorur majat e gishtave, pastaj punoni nga pjesa e pasme e kokës përpara, duke u siguruar që të përhapet produkti në mënyrë të barabartë në të gjithë flokët tuaj.

  2,200 L
 • Uppercut Deluxe, Matte Clay, 60g

  Uppercut Matte Clay është krijuar për djemtë në arrati që dëshirojnë të ripunojnë stilin e tyre gjatë gjithë ditës. Matte Clay përdoret më së miri për të krijuar pamje më të shkurtër dhe me tekstur, ku kontrolli kërkohet. Duke qenë një produkt me bazë dylli, Matte Clay është plotësisht i riparueshëm dhe nuk do të dalë me ujë, gjë që e bën atë të përsosur për djemtë aktivë. Megjithëse kur e dëshironi ta hiqni, Uppercut Deluxe Degreaser do të sigurohet që të gjitha mbetjet të hiqen.

   

  Karakteristikat e produktit:

  • I fortë por i riparueshëm.
  • Shkëlqim i ulët
  • Udhëzues stili.
  • I përkryer për kontrollin e stileve me teksturë.
  • Ideal për flokë të vështirë për tu kontrolluar.

   

  Made in Australia.

   

  Mënyra e përdorimit:

  Aplikojeni në flokë të thatë që janë larë më parë me shampon e linjës Uppercut Deluxe. Filloni duke aplikuar një sasi të vogël produkti në pëllëmbët e duarve dhe sigurohuni që të përhapet në mënyrë të barabartë në të dy duart. Aplikoni një sasi të vogël në zonën përpara tek balluket duke përdorur majat e gishtave, pastaj punoni nga pjesa e pasme e kokës përpara, duke u siguruar që të përhapet produkti në mënyrë të barabartë në të gjithë flokët tuaj.

  2,200 L
error: Mos kopjo se ngel ne klase!!!