• Uppercut Deluxe, Mug, Comb & Tin Kit

  Seti Uppercut Deluxe Tin Kit përmban:

  • Uppercut Easy Hold 90g – i mban flokët të buta dhe në mënyrë natyrale pa shkëlqim. I përshtatshëm për çdo lloj apo gjatësi floku, baza kremoze rrëshqet në flokë dhe vendoset në një stil natyral pa peshë dhe pa lodhje në hapjen e produktit. Projektuar posaçërisht për të dhënë kontroll të strukturës, volumit,me një përfundim natyral dhe pa shenja të dukshme të produktit.
  • Gote Uppercut Deluxe.
  • Krëhër për stilimin e flokëve.

   

  Made in Australia.

  3,000 L
 • Uppercut Deluxe, Field Kit

  Seti Uppercut Deluxe Field Kit përmban:

  1. Shampo për flokët 50ml.
  2. Shampo trupi 50ml.
  3. Krëhër stilues për flokët.
  4. Matte pomade – është formuluar për të dhënë një mbajtje mesatare të flokëve me një përfundim natyral mat. Ky produkt performon jashtëzakonisht mirë për cdo gjatësi dhe lloj floku. Matte Pomade është krijuar për të krijuar një gamë të gjerë stilesh, si klasike, ashtu edhe moderne. Ky produkt është gjithashtu i tretshëm në ujë, kështu që mund të lahet me lehtësi.

   

  Made in Australia.

  3,500 L
 • Uppercut Deluxe, Grooming Kit

  Seti Uppercut Deluxe Grooming Kit përmban:

  1. Shampo për flokët 240ml, për përdorimin të përditshëm.
  2. Shampo trupi 240ml.
  3. Krëhër për stilimin e flokëve.
  4. Matte Pomade 100g – është formuluar për të dhënë një mbajtje mesatare të flokëve me një përfundim natyral mat. Ky produkt performon jashtëzakonisht mirë për cdo gjatësi dhe lloj floku. Matte Pomade është krijuar për të krijuar një gamë të gjerë stilesh, si klasike, ashtu edhe moderne. Ky produkt është gjithashtu i tretshëm në ujë, kështu që mund të lahet me lehtësi.

   

  Made in Australia.

  5,000 L
 • Uppercut Deluxe, Socks & Deluxe Pomade

  Seti përmban:

  1. Uppercut Deluxe pomadë është krijuar për ti mbajtur flokët në mënyrë të përsosur, duke i dhënë flokëve përkufizimin dhe shkëlqimin që kanë nevojë stilet klasike që të duken mirë. Për shkak të formulës me bazë uji produkti lahet lehtësisht dhe nuk le mbetje në flokë.Karakteristikat e produktit:
   • Shume i fortë, pa efekt ngrirës në flokë.
   • Me shkëlqim.
   • I përshtatshëm për stilime klasike.
   • I përshtatshëm për të gjitha llojet e flokëve me gjatësi mesatare.
   • Me bazë uji.

   Mënyra e përdorimit:

   Aplikojeni pomadën në flokë të thatë që janë larë më parë me Shampon dhe Conditioner të linjës Deluxe. Filloni duke aplikuar një sasi të vogël të produktit në pëllëmbët e duarve dhe sigurohuni që të përhapet në mënyrë të barabartë në të dyja duart. Aplikoni një sasi të vogël në zonën para të flokëve duke përdorur majat e gishtave, pastaj punoni nga pjesa e pasme e kokës përpara, duke u siguruar që të përhapet produkti në mënyrë të barabartë në të gjithë flokët tuaj.

  2. Një palë corape të linjës Uppercut Deluxe.

   

  Made in Australia.

  2,500 L
 • Uppercut Deluxe, Solid Cologne, 15g

  Kolonja e ngurtë është një alternativë e fortë e nuhatjes dhe e qëndrueshme për kolonjën normale. Aplikojeni në mëngjes për një aromë të qëndrueshme dhe përsërisni sa herë që ju duhet të bëni përshtypje gjatë gjithë ditës ose natës.

  Aromë: Cedar & Spice.

   

  Mënyra e përdorimit:

  Merni pak produkt me majat e gishtave dhe fërkojini derisa produkti të zbutet. Më pas aplikojeni direkt në qafë ose në kycet e duarve.

   

  Made in Australia.

  2,000 L
 • Uppercut Deluxe, Beard Duo Set

  Seti përmban:

  1. Vaj për mjekrën 30ml – Oil Beard Uppercut Deluxe është krijuar posaçërisht për të zbutur dhe ushqyer të gjitha llojet e mjekrave. Përmban vaj argani, jojoba, avocado dhe rozmarinë. Vaji për mjekrën është më i hollë se sa vajrat tradicionale të mjekrës dhe ju ofron një aplikim më të butë dhe përfundim më të lehtë.Vaji i mjekrës së mjekrës Uppercut Deluxe është formuluar për të zbutur mjekrën, përpara stilimit me balsamin e mjekrës të së njëjtës linjë.
  2. Balsam për mjekrën 100ml – Uppercut Deluxe Beard Balm është krijuar për të mbajtur në formë dhe të hidratuar mjekrën. Ne e dimë që mbajtja e një mjekre epike në formë nuk është detyrë e lehtë dhe se një mjekër e shkëlqyeshme nuk ndodh thjesht, për këtë ju nevojitet balsami për mjekrën i linjës Uppercut.

   

  Made in Australia.

   

   

  3,000 L
 • Uppercut Deluxe, Beard Oil, 30ml

  Oil Beard Uppercut Deluxe është krijuar posaçërisht për të zbutur dhe ushqyer të gjitha llojet e mjekrave. Përmban vaj argani, jojoba, avocado dhe rozmarinë. Vaji për mjekrën është më i hollë se sa vajrat tradicionale të mjekrës dhe ju ofron një aplikim më të butë dhe përfundim më të lehtë.

  Vaji i mjekrës së mjekrës Uppercut Deluxe është formuluar për të zbutur mjekrën, përpara stilimit me balsamin e mjekrës të së njëjtës linjë.

   

  Mënyra e përdorimit:

  Për ta përdorur, aplikojeni direkt në mjekër ose duar. Masazhoni vajin në të gjithë mjekrën dhe lëkurën derisa të përhapet në mënyrë të barabartë.

   

  Made in Australia.

  2,000 L
 • Uppercut Deluxe, Beard Balm, 100ml

  Uppercut Deluxe Beard Balm është krijuar për të mbajtur në formë dhe të hidratuar mjekrën. Ne e dimë që mbajtja e një mjekre epike në formë nuk është detyrë e lehtë dhe se një mjekër e shkëlqyeshme nuk ndodh thjesht, për këtë ju nevojitet balsami për mjekrën i linjës Uppercut.

   

  Karakteristikat e produktit:

  • Mbajtja e lehtë lejon një stil të kontrolluar.
  • Hidratues dhe jo-vajor.
  • I përshtatshëm për mjekër mesatare dhe të gjatë.
  • Me bazë uji.

  Made in Australia.

   

  Mënyra e përdorimit:

  Aplikojeni balsamin në një mjekër të pastër dhe të thatë. Merni një sasi të vogël produkti dhe përhapeni në mënyrë të barabartë në të dy pëllëmbët e duarve dhe majat e gishtave. Filloni duke përdorur gishtat e dorës për të punuar produktin në flokë rreth vijës së nofullës dhe zonës së faqes, pastaj përdorni goditje të gjata me pëllëmbët tuaj për të formësuar dhe aplikuar produktin në gjatësinë e mjekrës tuaj.

  1,700 L
 • Uppercut Deluxe, Styling Powder, 20g

  Uppercut Deluxe Styling Powder i jep volum flokëve dhe ndihmon në realizimin e stilimeve sa më natyralë në flokët tuaj. Ky produkt i riparueshëm është jashtëzakonisht i gjithanshëm, nga shtimi i vëllimit në flokët e hollë deri tek krijimi i strukturës tek stilet e relaksuara, është pothuajse shumë e lehtë.

   

  Karakteristikat e produktit:

  • Fleksibël – aplikoni më shumë pluhur, për më shumë mbajtje.
  • Shkëlqim natyral.
  • Udhëzues stili.
  • I përshtatshëm për çdo lloj flokësh, të përdorur më së miri në flokë të mesëm dhe të shkurtër.

   

  Mënyra e përdorimit:

  Shkundeni mirë produktin dhe më pas aplikojeni në flokë tërësisht të thatë për një rezultat më të mirë.

   

   

  1,700 L
 • Uppercut Deluxe, Monster Hold, 70g

  Uppercut Deluxe Monster Hold është një pomade tradicionale me bazë dylli, që mbetet e riparueshme gjatë gjithë ditës. Ky është një dylli ekstremisht i fuqishëm, rezistent ndaj djersës që u krijua posaçërisht për stilet tradicionale ose më të guximshme që kërkojnë mbajtje pak më shumë.

   

  Karakteristikat e produktit:

  • I rëndë dhe i fortë.
  • Shkëlqim mesatar.
  • Udhëzues stili.
  • I përkryer për të gjitha stilet e flokëve.
  • Për cdo lloj floku që ka nevojë për kontroll.
  • Me bazë dylli.

  Made in Australia.

   

  Mënyra e përdorimit:

  Aplikojeni në flokë të thatë që janë larë më parë me shampon e linjës Uppercut Deluxe. Filloni duke punuar një sasi të vogël produkti në pëllëmbët e duarve dhe sigurohuni që të përhapet në mënyrë të barabartë në të dy duart. Fillimisht aplikoni një sasi të vogël në zonën përpara tek balluket duke përdorur majat e gishtave, pastaj punoni nga pjesa e pasme e kokës përpara, duke u siguruar që të përhapet produkti në mënyrë të barabartë në të gjithë flokët tuaj.

  2,200 L
 • Uppercut Deluxe, Matte Clay, 60g

  Uppercut Matte Clay është krijuar për djemtë në arrati që dëshirojnë të ripunojnë stilin e tyre gjatë gjithë ditës. Matte Clay përdoret më së miri për të krijuar pamje më të shkurtër dhe me tekstur, ku kontrolli kërkohet. Duke qenë një produkt me bazë dylli, Matte Clay është plotësisht i riparueshëm dhe nuk do të dalë me ujë, gjë që e bën atë të përsosur për djemtë aktivë. Megjithëse kur e dëshironi ta hiqni, Uppercut Deluxe Degreaser do të sigurohet që të gjitha mbetjet të hiqen.

   

  Karakteristikat e produktit:

  • I fortë por i riparueshëm.
  • Shkëlqim i ulët
  • Udhëzues stili.
  • I përkryer për kontrollin e stileve me teksturë.
  • Ideal për flokë të vështirë për tu kontrolluar.

   

  Made in Australia.

   

  Mënyra e përdorimit:

  Aplikojeni në flokë të thatë që janë larë më parë me shampon e linjës Uppercut Deluxe. Filloni duke aplikuar një sasi të vogël produkti në pëllëmbët e duarve dhe sigurohuni që të përhapet në mënyrë të barabartë në të dy duart. Aplikoni një sasi të vogël në zonën përpara tek balluket duke përdorur majat e gishtave, pastaj punoni nga pjesa e pasme e kokës përpara, duke u siguruar që të përhapet produkti në mënyrë të barabartë në të gjithë flokët tuaj.

  2,200 L
 • Uppercut Deluxe, Easy Hold, 90g

  Uppercut Deluxe Easy Hold i mban flokët të buta dhe në mënyrë natyrale pa shkëlqim. I përshtatshëm për çdo lloj apo gjatësi floku, baza kremoze rrëshqet në flokë dhe vendoset në një stil natyral pa peshë dhe pa lodhje në hapjen e produktit. Projektuar posaçërisht për të dhënë kontroll të strukturës, volumit,me një përfundim natyral dhe pa shenja të dukshme të produktit.

   

  Mënyra e përdorimit:

  Aplikoni në flokë të lagur ose të thatë që janë larë me shampon e linjës Uppercut Deluxe. Thajini flokët me tharëse nëse doni ti shtoni akoma më shumë volum.Filloni duke aplikuar një sasi të vogël të produktit në pëllëmbët e duarve dhe sigurohuni që të përhapet në mënyrë të barabartë në të dy duart. Aplikoni një sasi të vogël në zonën përpara tek balluket duke përdorur majat e gishtave, pastaj përhapeni produktin në mënyrë të barabartë në të gjithë flokët tuaj duke punuar nga pjesa e prapme e kokës deri në pjesën e përparme.

   

  Made in Australia.

  2,200 L
error: Mos kopjo se ngel ne klase!!!