MASKE PER FYTYREN

 • Phytorelax Bio, Detox Charcoal, Maske Fytyre, 75 ml

  SOS Detox maskë e zezë e cila i rikthen freski dhe dritë lëkurës së stresuar të ekspozuar ndaj ndotjes urbane. Ky produkt është i përshtatshëm për cdo lloj fytyre. Argjila e zezë, e lidhur me Qymyrin, kryen një aktivitet pastrues dhe absorbues, duke e bërë lëkurën të ndihet e shplodhur. Formula e tij e butë nuk thahet dhe nuk  e tërheq lëkurën dhe është e lehtë për tu shpëlarë.

   

  Përdorimi:

  Aplikoni një shtresë të maskës në lëkurë të pastër një ose dy herë në javë dhe shmangni zonat rreth syve dhe buzëve. Lejeni për të vepruar për 5 minuta për lëkura të ndjeshme, 7 minuta për lëkurat normale, dhe pastaj shplajeni mirë me ujë të ngrohtë.Shkundeni para përdorimit.

   

  Made in Italy.

  1,500 L
 • Phytorelax, Lux Lift Argan, Mask Scrub Fytyre, 75 ml

  Scrub mask bio 2 në 1 për ti rikthyer fytyrës shkëlqimin dhe eleminimin e shenjave të lodhjes. Maska është e përbërë me vaj argani natyral dhe argjilë të zezë.

   

  Përdorimi

  Aplikoni një shtresë të maskës në lëkurë të pastër dhe shmangni zonat rreth syve dhe buzëve. Lejeni për të vepruar për 5 minuta në lëkurat e ndjeshme dhe 7 minuta për lekurat normale. Pas kësaj, masazhoni butësisht për të favorizuar veprimin exfoliating. Pastaj, shpëlajeni tërësisht me ujë të vakët. Përdoreni një herë ose dy herë në javë.

   

  Made in Italy.

  1,500 L
 • Phytorelax, Detox Charcoal, Set

  Seti përmban:

  1. SOS Detox maskë e zezë 75ml e cila i rikthen freski dhe dritë lëkurës së stresuar të ekspozuar ndaj ndotjes urbane. Ky produkt është i përshtatshëm për cdo lloj fytyre. Argjila e zezë, e lidhur me Qymyrin, kryen një aktivitet pastrues dhe absorbues, duke e bërë lëkurën të ndihet e shplodhur. Formula e tij e butë nuk thahet dhe nuk  e tërheq lëkurën dhe është e lehtë për tu shpëlarë.Aplikoni një shtresë të maskës në lëkurë të pastër një ose dy herë në javë dhe shmangni zonat rreth syve dhe buzëve. Lejeni për të vepruar për 5 minuta për lëkura të ndjeshme, 7 minuta për lëkurat normale, dhe pastaj shplajeni mirë me ujë të ngrohtë.Shkundeni para përdorimit.
  2. Pastrues për fytyrën 200ml i cili pastron të gjitha papastërtitë që ka përthithur lëkura nga faktorët e jashtëm sic janë ndotja. Shkundeni para përdorimit dhe aplikojeni në fytyrë duke e masazhuar butësisht.Në fund shpëlajeni me ujë të freskët.

  Made in Italy.

  2,500 L
error: Mos kopjo se ngel ne klase!!!