fbpx
 • Arnaud, Protective Fluid, Perle & Caviar, 30ml

  Krem mbrojtës për fytyrën me nivel të lartë SPF 50 i cili përmban perlë dhe caviar të njohura për efektet pozitive që kanë në lëkurë. Ky produkt e mbron lëkurën dhe e riparon atë nga efektet e dëmshme të rrezeve UVA dhe UVB. Kremi siguron gjithashtu një mbrojtje të fytyrës nga ndotiet e mjedisit.

   

  Përdorimi:

  Aplikojeni produktin cdo mëngjes në fytyrë në një lëkurë të pastër dhe të thatë mbi kremin e ditës dhe përpara se të aplikoni make-up.

   

  Made in France.

  3,000 L
 • Copabaia, Krem Fytyre SPF 50, 50ml

  Kremi i plazhit Copabaia me SPF 50 e mbron fytyrën nga rrezet e dëmshme të diellit. Kremi falë përbërësve aktive siguron një mbrojte maksimale të lëkurës dhe përhapet në mënyrë uniforme e cila nuk ngjit dhe nuk mbetet e yndyrshme. Në kutinë e produktit gjendet dhe një UV-test për të kontrolluar ekspozimin në diell. Testin ekspozojeni për 10 sekonda në diell dhe në bazë të ngjyrës që do të marrë shiriti i bardhe do të kuptoni nivelin e nevojshëm të mbrojtes për lekurën tuaj.

   

  Përdorimi:

  Aplikojeni kremin në të gjithë fytyrën përpara se të ekspozoheni në diell dhe riaplikojeni në mënyrë të vazhdueshme pasi të keni qëndruar për një kohë të gjatë në ujë në mënyrë që të siguroni mbrojtje maksimale për lëkurën tuaj.

  Kujdes!

  Ekspozimi në diell për një kohë të gjatë pa krem mbrojtës është shumë i dëmshëm për lëkurën.

   

  Made in France.

  2,000 L
 • Copabaia, Krem Trupi SPF 50, 175ml

  Kremi i plazhit Copabaia me SPF 50 e mbron lekurën nga rrezet e dëmshme të diellit. Kremi falë përbërësve aktive siguron një mbrojte maksimale të lëkurës dhe përhapet në mënyrë uniforme e cila nuk ngjit dhe nuk mbetet e yndyrshme. Në kutinë e produktit gjendet dhe një UV-test për të kontrolluar ekspozimin në diell. Testin ekspozojeni për 10 sekonda në diell dhe në bazë të ngjyrës që do të marrë shiriti i bardhe do të kuptoni nivelin e nevojshëm të mbrojtes për lekurën tuaj.

   

  Përdorimi:

  Aplikojeni kremin në të gjithë trupin përpara se të ekspozoheni në diell dhe riaplikojeni në mënyrë të vazhdueshme pasi të keni qëndruar për një kohë të gjatë në ujë në mënyrë që të siguroni mbrojtje maksimale për lëkurën tuaj.

  Kujdes!

  Ekspozimi në diell për një kohë të gjatë pa krem mbrojtës është shumë i dëmshëm për lëkurën.

   

  Made in France.

  3,000 L
 • Copabaia, Krem Trupi SPF30, 175ml

  Kremi i plazhit Copabaia me SPF 30 e mbron lekurën nga rrezet e dëmshme të diellit. Kremi falë përbërësve aktive siguron një mbrojte maksimale të lëkurës dhe përhapet në mënyrë uniforme e cila nuk ngjit dhe nuk mbetet e yndyrshme. Në kutinë e produktit gjendet dhe një UV-test për të kontrolluar ekspozimin në diell. Testin ekspozojeni për 10 sekonda në diell dhe në bazë të ngjyrës që do të marrë shiriti i bardhe do të kuptoni nivelin e nevojshëm të mbrojtes për lekurën tuaj.

   

  Përdorimi:

  Aplikojeni kremin në të gjithë trupin përpara se të ekspozoheni në diell dhe riaplikojeni në mënyrë të vazhdueshme pasi të keni qëndruar për një kohë të gjatë në ujë në mënyrë që të siguroni mbrojtje maksimale për lëkurën tuaj.

  Kujdes!

  Ekspozimi në diell për një kohë të gjatë pa krem mbrojtës është shumë i dëmshëm për lëkurën.

   

  Made in France.

  3,000 L

By price

error: Mos kopjo se ngel ne klase!!!