fbpx

STILUESE & TRAJTUES FLOKESH

 • Immortal Infuse, Volume Powder, 20g

  Immortal Infuse Volume Powder është një produkt inovator që ju ndihmon ti jepni formë flokëve duke ju dhënë një ndjesi volumi dhe paraqitje mat. Formula mat e cila ju jep indeve të flokëve teksturën e dëshiruar, ju lejon gjithashtu tu jepni formë me lehtësi dhe rrit shkallën e qëndrueshmërisë së formës. Nuk lë ndjesi yndyre dhe ngjitje në flokë. Efekt i kontrollit të shumanshëm. Sa më shumë ta përdorni, aq më shumë qëndrueshmëri ofron. Nuk lë mbeturina në sipërfaqen e flokëve. Pastrohet lehtë nga flokët. Eshtë i përshtatshëm për përdorim ditor.

   

  Përdorimi:

  Tundeni kutinë për 1-2 herë përpara se ta përdorni për të zbutur konsistencën e pluhurit. Hidhni në dorën tuaj një sasi produkti dhe fërkojeni deri sa të shkrihet pudra. Ose spërkatni në mënyrë të barabartë në flokë të thatë. Për të arritur formëzim maksimal të flokëve aplikojeni produktin në rrënjë e flokëve. Për më shumë vëllim, shpërndajeni në të gjithë flokët me dorë ose me ndihmën e një krëhëri. Më pas bëni stilimin që dëshironi.

  600 L
 • Immortal Infuse, Styling Powder, 20g

  Immortal Infuse Styling Powder është një produkt inovator që ju ndihmon ti jepni formë flokëve duke ju dhënë një ndjesi volumi dhe paraqitje mat. Formula mat e cila ju jep indeve të flokëve teksturën e dëshiruar, ju lejon gjithashtu tu jepni formë me lehtësi dhe rrit shkallën e qëndrueshmërisë së formës. Nuk lë ndjesi yndyre dhe ngjitje në flokë. Efekt i kontrollit të shumanshëm. Sa më shumë ta përdorni, aq më shumë qëndrueshmëri ofron. Nuk lë mbeturina në sipërfaqen e flokëve. Pastrohet lehtë nga flokët. Eshtë i përshtatshëm për përdorim ditor.

   

  Përdorimi:

  Tundeni kutinë për 1-2 herë përpara se ta përdorni për të zbutur konsistencën e pluhurit. Hidhni në dorën tuaj një sasi produkti dhe fërkojeni deri sa të shkrihet pudra. Ose spërkatni në mënyrë të barabartë në flokë të thatë. Për të arritur formëzim maksimal të flokëve aplikojeni produktin në rrënjë e flokëve. Për më shumë vëllim, shpërndajeni në të gjithë flokët me dorë ose me ndihmën e një krëhëri. Më pas bëni stilimin që dëshironi.

  600 L
 • Luxina Materia Wax Pomade, 100ml

  Pomadë ekstreme dylli, e lehtë për tu rimodeluar, ideale për pamje moderne dhe të mahnitshme që ndjekin trendet e fundit, BOMBASTIC dhe RAZOR FADE. Mund të rimodelohet gjatë ditës.

   

  Përdorimi

  Merrni pak pomadë  në duar, përhapeni dhe formoni flokët tuaj për të marrë pamjen e dëshiruar. Përdorni një krehër për të marrë një pamje ekstreme. Thjesht përdorni pak ujë për të riaktivizuar pomadën dhe për të rimodeluar flokët përsëri.

   

  Made in Italy.

  1,500 L
 • Luxina Spray, 400ml

  Llaku Luxina ju mundëson një mënyrë origjinale te re te krehjes dhe mbajtjes së flokëve tuaj në vend. Ky produkt është një zbutës i shkëlqyeshëm për flokët e thatë. Produkti ka një aromë të freskët detare.

   

  Përdorimi:

  Gjithmonë tundeni para përdorimit. Shtypni butonin dhe drejtojeni drejt flokëve në një distancë prej 20cm. Llaku do të paraqitet si një vesë e bardhë që do të shpërndahet menjëherë duke u krehur.

   

  Made in Italy.

  1,500 L
 • Reuzel, Matte Styling Paste, 100ml

  Reuzel pastë stilues për flokët mat, e cila është e përshtatshme për cdo lloj gjatësie floku. Ky produkt është i tretshëm në ujë dhe kjo mundëson që pasta të hiqet tërësisht vetëm me një larje të flokëve.

   

  Karakteristikat e produktit:

  • Fortësi mesatare.
  • Mat ( pa shkëlqim).
  • I jep butësi flokëve.
  • I jep volum.
  • I përshtatshëm për cdo lloj gjatësie floku.

   

  Made in USA.

  1,700 L
 • Reuzel, Grooming Cream, 100ml

  Reuzel Grooming Cream stilues për flokët, që bën çudira për të gjitha llojet e flokëve, por është akoma më i mirë për flokët e imët që kanë nevojë për një goditje shtesë lagështie dhe përkufizimi.

   

  Karakteristikat e produktit:

  • I mban flokët të buta.
  • Me shumë pak shkëlqim.
  • I lehtë.
  • I përshtatshëm për flokë të hollë.
  • Aromë e vecantë rumi.

   

  Made in USA.

  1,700 L
 • Reuzel, Matte Texture Powder, 15g

  Reuzel pudër stiluese për flokët mat.

   

  Karakteristikat e produktit:

  • I jep volum flokëve.
  • Pa shkëlqim.
  • Ndihmon në stilimin e flokëve.
  • I lehtë.
  • Jo ngjitës.

   

  Made in USA.

  2,000 L
 • Uppercut Deluxe, Mug, Comb & Tin Kit

  Seti Uppercut Deluxe Tin Kit përmban:

  • Uppercut Easy Hold 90g – i mban flokët të buta dhe në mënyrë natyrale pa shkëlqim. I përshtatshëm për çdo lloj apo gjatësi floku, baza kremoze rrëshqet në flokë dhe vendoset në një stil natyral pa peshë dhe pa lodhje në hapjen e produktit. Projektuar posaçërisht për të dhënë kontroll të strukturës, volumit,me një përfundim natyral dhe pa shenja të dukshme të produktit.
  • Gote Uppercut Deluxe.
  • Krëhër për stilimin e flokëve.

   

  Made in Australia.

  3,000 L
 • Uppercut Deluxe, Field Kit

  Seti Uppercut Deluxe Field Kit përmban:

  1. Shampo për flokët 50ml.
  2. Shampo trupi 50ml.
  3. Krëhër stilues për flokët.
  4. Matte pomade – është formuluar për të dhënë një mbajtje mesatare të flokëve me një përfundim natyral mat. Ky produkt performon jashtëzakonisht mirë për cdo gjatësi dhe lloj floku. Matte Pomade është krijuar për të krijuar një gamë të gjerë stilesh, si klasike, ashtu edhe moderne. Ky produkt është gjithashtu i tretshëm në ujë, kështu që mund të lahet me lehtësi.

   

  Made in Australia.

  3,500 L
 • Uppercut Deluxe, Grooming Kit

  Seti Uppercut Deluxe Grooming Kit përmban:

  1. Shampo për flokët 240ml, për përdorimin të përditshëm.
  2. Shampo trupi 240ml.
  3. Krëhër për stilimin e flokëve.
  4. Matte Pomade 100g – është formuluar për të dhënë një mbajtje mesatare të flokëve me një përfundim natyral mat. Ky produkt performon jashtëzakonisht mirë për cdo gjatësi dhe lloj floku. Matte Pomade është krijuar për të krijuar një gamë të gjerë stilesh, si klasike, ashtu edhe moderne. Ky produkt është gjithashtu i tretshëm në ujë, kështu që mund të lahet me lehtësi.

   

  Made in Australia.

  5,000 L
 • Uppercut Deluxe, Socks & Deluxe Pomade

  Seti përmban:

  1. Uppercut Deluxe pomadë është krijuar për ti mbajtur flokët në mënyrë të përsosur, duke i dhënë flokëve përkufizimin dhe shkëlqimin që kanë nevojë stilet klasike që të duken mirë. Për shkak të formulës me bazë uji produkti lahet lehtësisht dhe nuk le mbetje në flokë.Karakteristikat e produktit:
   • Shume i fortë, pa efekt ngrirës në flokë.
   • Me shkëlqim.
   • I përshtatshëm për stilime klasike.
   • I përshtatshëm për të gjitha llojet e flokëve me gjatësi mesatare.
   • Me bazë uji.

   Mënyra e përdorimit:

   Aplikojeni pomadën në flokë të thatë që janë larë më parë me Shampon dhe Conditioner të linjës Deluxe. Filloni duke aplikuar një sasi të vogël të produktit në pëllëmbët e duarve dhe sigurohuni që të përhapet në mënyrë të barabartë në të dyja duart. Aplikoni një sasi të vogël në zonën para të flokëve duke përdorur majat e gishtave, pastaj punoni nga pjesa e pasme e kokës përpara, duke u siguruar që të përhapet produkti në mënyrë të barabartë në të gjithë flokët tuaj.

  2. Një palë corape të linjës Uppercut Deluxe.

   

  Made in Australia.

  2,500 L
 • Uppercut Deluxe, Styling Powder, 20g

  Uppercut Deluxe Styling Powder i jep volum flokëve dhe ndihmon në realizimin e stilimeve sa më natyralë në flokët tuaj. Ky produkt i riparueshëm është jashtëzakonisht i gjithanshëm, nga shtimi i vëllimit në flokët e hollë deri tek krijimi i strukturës tek stilet e relaksuara, është pothuajse shumë e lehtë.

   

  Karakteristikat e produktit:

  • Fleksibël – aplikoni më shumë pluhur, për më shumë mbajtje.
  • Shkëlqim natyral.
  • Udhëzues stili.
  • I përshtatshëm për çdo lloj flokësh, të përdorur më së miri në flokë të mesëm dhe të shkurtër.

   

  Mënyra e përdorimit:

  Shkundeni mirë produktin dhe më pas aplikojeni në flokë tërësisht të thatë për një rezultat më të mirë.

   

   

  1,700 L

By price

error: Mos kopjo se ngel ne klase!!!