Makine qethje

 • WAHL FADE BRUSH

  Wahl Fade Brush përcakton qartë punën tuaj gjatë realizimit të fade.

   

  Fijet e buta të furcës profesionale per fade ndihmojnë për të hequr butësisht mbetjet e flokëve dhe për të prerë flokët pa u ngjitur në lëkurën e kokës, duke ndihmuar në identifikimin e çdo papërsosmërie.

   

  Kjo furcë fade është veçanërisht e përshtatshme për t’u përdorur në flokë të imët dhe te ndjehshëm.

   

  Furca përmban një dorezë klasike të formës së lotit për përdorim të rehatshëm dhe kontroll maksimal.

  1,200 L
 • WAHL PREMIUM CUTTING GUIDES

  E qëndrueshme dhe e ngurtë, kjo treshe e Wahl Premium Attachment Combs përdor materiale të gradës inxhinierike për të siguruar deri në 70% më shumë forcë se krehërat standartë.

   

  Dizenjuar me teknologji të saktë fit, këto krëhëra profesionalë promovojnë një mbajtje më të fortë të tehut, duke parandaluar shkëputjen gjatë përdorimit.

   

  Seti i krëhërave përmban dhëmbë të rrumbullakosur, të cilët rrëshqasin me lehtësi nëpër flokë për një prerje profesionale.

   

  Seti Wahl Premium Attachment përmban krëhëra në madhësitë e mëposhtme:

  • 1.5mm (1/2),
  • 3mm (1)
  • 4.5mm (1 1/2).

   

  Made in USA

  1,200 L
 • Wahl Magic Clip, Cord/Cordless

  Wahl Magic Clip Cordless është një makinë profesionale e cila është shumë precize në prerje. Pesha më e lehtë dhe dizajni pa tela e bën më të lehtë në përdorim. Makina është e pajisur me bateri lithium e cila është më efikase dhe më e qëndrueshme. Koha e ngarkimit të baterisë është 120 minuta dhe zgjat për 90 minuta kohë pune. Motori i makinës 5500 rpm. Makina përdoret me ose pa kabull.

  Made in USA.

   

  Për cmimet e makinave na vizitoni në dyqan ose telefononi në numrin 0692098898.

 • Wahl, Nasal Trimmer, Nose & Ear

  Makinë profesionale Wahl për heqjen e qimeve të hundës dhe veshëve me precizion të lartë. Ky produkt është i shpejtë, i lehtë dhe i sigurt në përdorim. Makina punon me bateri konvencionale e cila është e përfshirë në paketim.

  1,000 L
 • Moser, Mobile Shaver

  Moser Mobile Shaver është makinë profesionale rroje për zero të fortë me karikim. Bateria zgjat për më shumë se 45 minuta kohë pune dhe ka tregues led për të treguar nivelin e mbetur të karikimit. Në paketim përfshihet dhe një kokë rezerve.Ky produkt është ideal edhe për udhëtime për shkak të përmasave të vogla të makinës.Sistemi i Moser Mobile Shaver përshtatet në mënyrë të përkryer me konturet e fytyrës, mjekrës dhe qafës për të arritur një rezultat optimal të rruajtjes.Makina punon vetëm në flokë jo më shumë se 0.4mm të gjata.

   

  Përdorimi:

  Përdoreni makinën me presion të lehtë (jo duke ushtruar forcë) në sipërfaqen e lëkurës në drejtim të kundërt të qimes së mjekrës. Duke vepruar në këtë mënyrë, shtrini lëkurën me dorë të lirë. Shmangni presion të fortë në fletët e makinë për të parandaluar dëmtimin e pllakës. Pajisja mund të pastrohet vetëm me anë të furcës qe ndodhet ne kuti.

  2,900 L
 • Wahl, Mobile Shaver Cordless

  Wahl Mobile Shaver është makinë profesionale rroje për zero të fortë me karikim. Bateria zgjat për më shumë se 45 minuta kohë pune dhe ka tregues led për të treguar nivelin e mbetur të karikimit. Në paketim përfshihet dhe një kokë rezerve.Ky produkt është ideal edhe për udhëtime për shkak të përmasave të vogla të makinës.Sistemi i Wahl Mobile Shaver përshtatet në mënyrë të përkryer me konturet e fytyrës, mjekrës dhe qafës për të arritur një rezultat optimal të rruajtjes.Makina punon vetëm në flokë jo më shumë se 0.4mm të gjata.

   

  Përdorimi:

  Përdoreni makinën me presion të lehtë (jo duke ushtruar forcë) në sipërfaqen e lëkurës në drejtim të kundërt të qimes së mjekrës. Duke vepruar në këtë mënyrë, shtrini lëkurën me dorë të lirë. Shmangni presion të fortë në fletët e makinë për të parandaluar dëmtimin e pllakës. Pajisja mund të pastrohet vetëm me anë të furcës qe ndodhet ne kuti.

  2,900 L
 • Moser Neo

  Makinë qethje profesionale e cila ofron 5 nivele gjatësie prerje nga 0.7 – 3 mm. Përdoret me kabull ose pa kabull. Karikohet shumë shpejt. Bateria zgjat më shumë se 90 minuta kohë pune. Koka e makinës hiqet lehtësisht duke lejuar pastrimin dhe ndërrimin e shpejtë të saj. E lehtë dhe me një formë të përshtatshme për mbajtjen e makinës gjatë përdorimit. Tregues led për karikimin e baterisë.

  Made in Germany.

   

   

  Për cmimet e makinave na vizitoni në dyqan ose telefononi në numrin 0692098898.

  14,000 L14,500 L 3% off

  Moser Neo

  14,000 L14,500 L 3% off
 • Moser ChromStyle Pro

  Makinë qethje profesionale e cila ofron 5 nivele gjatësie prerje nga 0.7 – 3 mm. Prerje e fuqishme në sajë të teknologjisë precize që është përdorur në krijimin e kësaj makine.Përdoret me kabull ose pa kabull. Koha e karikimit 60 minuta. Bateria zgjat më shumë se 90 minuta kohë pune. Përmban sistem informacioni akustik i cili përmban sinjale të ndryshme për fillimin e ngarkimit të baterisë dhe ngarkimin e plotë të baterisë. Koka e makinës hiqet lehtësisht duke lejuar pastrimin dhe ndërrimin e shpejtë të saj. Tregues led për karikimin e baterisë.

  Made in Germany.

   

  Për cmimet e makinave na vizitoni në dyqan ose telefononi në numrin 0692098898.

  19,000 L
 • Moser T-Cut

  Makinë profesionale Moser ideale per viza dhe zonat e ngushta përreth veshëve, qafës dhe mjekrës. Koha e karikimit të baterisë është 120 minuta. Bateria zgjat për më shumë se 60 minuta kohë pune. Kjo makinë është shumë e lehtë (135 gr) dhe silencioze. Motor me performancë të lartë dhe shpejtësi të lartë (6400 rpm) për prerje të shpejtë dhe të pastër ideale për të gjitha llojet e flokëve. Tregues Led për karikimin e baterisë.

  Made in Germany.

   

  Për cmimet e makinave na vizitoni në dyqan ose telefononi në numrin 0692098898.

  13,500 L

  Moser T-Cut

  13,500 L
 • Wahl Legend

  Makinë qethëse profesionale Legend me 5 yje e përshtatshme dhe për fade. Teknologjia e prerjes së kromuar “Crunch” ndihmon për një prerje më të lehtë të flokut. Koka e makinës poshtë ka dhëmbë më të gjatë dhe lart koka e makinës ka një kënd unik të prerjes. Makina anash është e pajisur me një levë për kontrollin e gjatësisë së prerjes. Gjatësia e prerjes varion nga 0.5-2.9mm ndersa gjërsia e prerjes është 40mm. Motor profesional V9000 për qëndrueshmëri fuqi dhe jetëgjatësin e makinës. Makina punon me kabull dhe gjatësia e kabullit është 4m.

  Made in USA

   

   

  Për cmimet e makinave na vizitoni në dyqan ose telefononi në numrin 0692098898.

   

 • Wahl Magic Clip, Corded

  Makinë profesionale qethje Magic Clip 5 yje me kabull 2.4m. Ideal për qethje me krëhër dhe fade. Motori i makinës qethëse është V5000 (6000 rpm 1/min) i cili ofron qëndrueshmëri dhe jetëgjatësi për makinën. Gjatësia e prerjes varion nga 1-3.5mm dhe gjërësia e prerjes është 40mm. Gjatësia e prerjes ndryshohet me anë të levës konike që ndodhet anash makinës.

  Made in USA.

   

   

  11,000 L
 • Wahl Detailer

  Wahl Detailer është një makinë për zero me 5 yje me kabull (2.4m). Koka e makinës është celik i një cilësie të lartë i cili ofron precizion dhe performance më të lartë në prerje. Makina është e dizenjuar me një peshë të lehtë (190 gr) dhe një dizajn modern i cili ofron kontroll dhe balancë më të mirë të makinës gjatë përdorimit. Detailer është i pajisur me një motor rrotullues 5000 rpm për më shumë rezistencë të makinës.

  Made in USA.

   

  Për cmimet e makinave na vizitoni në dyqan ose telefononi në numrin 0692098898.

error: Mos kopjo se ngel ne klase!!!