KATEGORIA AKSESORE

 • Wahl Magic Clip, Cord/Cordless

  Wahl Magic Clip Cordless është një makinë profesionale e cila është shumë precize në prerje. Pesha më e lehtë dhe dizajni pa tela e bën më të lehtë në përdorim. Makina është e pajisur me bateri lithium e cila është më efikase dhe më e qëndrueshme. Koha e ngarkimit të baterisë është 120 minuta dhe zgjat për 90 minuta kohë pune. Motori i makinës 5500 rpm. Makina përdoret me ose pa kabull.

  Made in USA

  16,500 L
 • Wahl, Nasal Trimmer, Nose & Ear

  Makinë profesionale Wahl për heqjen e qimeve të hundës dhe veshëve me precizion të lartë. Ky produkt është i shpejtë, i lehtë dhe i sigurt në përdorim. Makina punon me bateri konvencionale e cila është e përfshirë në paketim.

  1,000 L
 • Wahl,Micro Groomsman,Nose & Ear Hair Trimmer

  Makinë profesionale Wahl për heqjen e qimeve të hundës dhe veshëve me precizion të lartë. Ky produkt është i shpejtë, i lehtë dhe i sigurt në përdorim. Koka prerëse e makinës mund të hiqet për një pastrim sa më të mirë dhe më të lehtë të kokës. Makina punon me bateri konvencionale e cila është e përfshirë në paketim.

  1,500 L
 • Moser, Mobile Shaver

  Moser Mobile Shaver është makinë profesionale rroje për zero të fortë me karikim. Bateria zgjat për më shumë se 45 minuta kohë pune dhe ka tregues led për të treguar nivelin e mbetur të karikimit. Në paketim përfshihet dhe një kokë rezerve.Ky produkt është ideal edhe për udhëtime për shkak të përmasave të vogla të makinës.Sistemi i Moser Mobile Shaver përshtatet në mënyrë të përkryer me konturet e fytyrës, mjekrës dhe qafës për të arritur një rezultat optimal të rruajtjes.Makina punon vetëm në flokë jo më shumë se 0.4mm të gjata.

   

  Përdorimi:

  Përdoreni makinën me presion të lehtë (jo duke ushtruar forcë) në sipërfaqen e lëkurës në drejtim të kundërt të qimes së mjekrës. Duke vepruar në këtë mënyrë, shtrini lëkurën me dorë të lirë. Shmangni presion të fortë në fletët e makinë për të parandaluar dëmtimin e pllakës. Pajisja mund të pastrohet vetëm me anë të furcës qe ndodhet ne kuti.

  2,900 L
 • Wahl, Mobile Shaver Cordless

  Wahl Mobile Shaver është makinë profesionale rroje për zero të fortë me karikim. Bateria zgjat për më shumë se 45 minuta kohë pune dhe ka tregues led për të treguar nivelin e mbetur të karikimit. Në paketim përfshihet dhe një kokë rezerve.Ky produkt është ideal edhe për udhëtime për shkak të përmasave të vogla të makinës.Sistemi i Wahl Mobile Shaver përshtatet në mënyrë të përkryer me konturet e fytyrës, mjekrës dhe qafës për të arritur një rezultat optimal të rruajtjes.Makina punon vetëm në flokë jo më shumë se 0.4mm të gjata.

   

  Përdorimi:

  Përdoreni makinën me presion të lehtë (jo duke ushtruar forcë) në sipërfaqen e lëkurës në drejtim të kundërt të qimes së mjekrës. Duke vepruar në këtë mënyrë, shtrini lëkurën me dorë të lirë. Shmangni presion të fortë në fletët e makinë për të parandaluar dëmtimin e pllakës. Pajisja mund të pastrohet vetëm me anë të furcës qe ndodhet ne kuti.

  2,900 L
 • Denman D24

  Krëhëri Denman D84 ka dhëmbë të butë dhe të rrumbullakët të cilët nuk dëmtojnë skalpin dhe flokët dhe shpërndajnë në mënyrë të barabartë produktin përmes flokëve. Ky produkt është i përshtatshëm për realzimin e stilimeve me shumë volum.

   

  Mirëmbajtja e produktit:

  Lajeni krëhërin me ujë të ngrohtë me sapun. Shpëlajeni dhe lejeni të thahet duke shmangur nxehtësinë e drejtpërdrejt dhe rrezet e diellit.

   

  Made in The United Kingdom.

  500 L

  Denman D24

  500 L
 • Denman D25

  Krëhëri Denman D85 ka dhëmbë të butë dhe të rrumbullakët të cilët nuk dëmtojnë skalpin dhe flokët. Ky produkt është i përshtatshëm për realzimin e stilimeve me dallgë dhe për ti dhënë flokëve volum.

   

  Mirëmbajtja e produktit:

  Lajeni krëhërin me ujë të ngrohtë me sapun. Shpëlajeni dhe lejeni të thahet duke shmangur nxehtësinë e drejtpërdrejt dhe rrezet e diellit.

   

  Made in The United Kingdom.

  500 L

  Denman D25

  500 L
 • Denman D200 Pewter Vent

  Krëhëri Denman D200 është ideal për tharje të shpejtë dhe të butë të flokut. Ky produkt i jep flokëve super volum dhe mund të përdoret për realizimin e stilimeve me tharëse.

  Gjatësia e krëhërit: 210 mm
  Gjerësia e krëhërit: 35 mm

   

  Mirëmbajtja e produktit:

  Lajeni krëhërin me ujë të ngrohtë me sapun. Shpëlajeni dhe lejeni të thahet duke shmangur nxehtësinë e drejtpërdrejt dhe rrezet e diellit.

   

  Made in The United Kingdom.

  900 L
 • Denman D3M

  Krëhëri më i shitur i linjës Denman D3M është realizuar dhe me dizajn komplet të  zi. Denman D3M është i përsosur për flokë kacurrela dhe për realizimin e stilimeve të vështira dhe me volum. Krëhëri mund të përdoret dhe për stilimin e flokëve me tharëse.

  Gjatësia e furçës: 200 mm
  Gjerësia e furçës: 35 mm

   

  Mirëmbajtja e produktit:

  Lajeni krëhërin me ujë të ngrohtë me sapun. Shpëlajeni dhe lejeni të thahet duke shmangur nxehtësinë e drejtpërdrejt dhe rrezet e diellit.

   

  Made in The United Kingdom.

  1,000 L

  Denman D3M

  1,000 L
 • Denman D85

  Krëhëri Denman D85 është super i butë dhe siguron stilime të kontrolluara dhe rehati maksimale. Ky produkt është i përshtatshëm për tharje të shpejtë të flokut,për stilime me tharëse dhe për flokë të drejtë e të gjatë.

   

  Mirëmbajtja e produktit:

  Lajeni krëhërin me ujë të ngrohtë me sapun. Shpëlajeni dhe lejeni të thahet duke shmangur nxehtësinë e drejtpërdrejt dhe rrezet e diellit.

   

  Made in The United Kingdom.

  1,500 L

  Denman D85

  1,500 L
 • Denman D83

  Krëhëri Denman D83 është super i butë dhe siguron stilime të kontrolluara dhe rehati maksimale. Ky produkt është i përshtatshëm për tharje të shpejtë të flokut për shkak të gjërësisë,për stilime me tharëse dhe për flokë të drejtë e të gjatë.

  Gjatësia e furçës : 245 mm
  Gjerësia e furçës: 80 mm

   

  Mirëmbajtja e produktit:

  Lajeni krëhërin me ujë të ngrohtë me sapun. Shpëlajeni dhe lejeni të thahet duke shmangur nxehtësinë e drejtpërdrejt dhe rrezet e diellit.

   

  Made in The United Kingdom.

  1,500 L

  Denman D83

  1,500 L
 • Denman D5

  Furca Denman D5 është furca më e rëndë e cila i jep volum flokëve dhe është e përshtatshme për realizimin e stilimeve më ekstreme. Denman D5 përbëhet nga 9 rreshta dhe është perfekte dhe për flokë kacurrela.Furca mund të përdoret dhe për stilimin e flokëve me tharse.

  Gjatësia e furçës: 215 mm
  Gjerësia e furçës: 43 mm

   

  Mirëmbajtja e produktit:

  Lajeni krëhërin me ujë të ngrohtë me sapun. Shpëlajeni dhe lejeni të thahet duke shmangur nxehtësinë e drejtpërdrejt dhe rrezet e diellit.

   

  Made in The United Kingdom.

  1,800 L

  Denman D5

  1,800 L
error: Mos kopjo se ngel ne klase!!!