Ysl është një brand prestigjioz në tregun e parfumëve që u themelua nga Yves Saint Laurent dhe Pierre Bergé në vitin 1961. Ky brend është i njohur për prodhimin e parfumëve unikë dhe të përshtatshëm për të gjitha shijet. Me një portofol të gjerë parfumësh, Yve Saint Laurent ofron një aromë të paharrueshme dhe një përvojë të luksit për përdoruesit e saj. Parfumët e Yves Saint Laurent janë përgatitur nga materiale të larta dhe përzihen me kujdes për të krijuar një aromë të veçantë dhe karakteristikën e markës. Ofron linja të ndryshme të produkteve për meshkuj dhe femra, duke i dhënë çdo klienti mundësinë për të gjetur një aromë të përshtatshme për veten e tyre.